Nazaj na prvo stran Elektro-projekt plus d.o.o. Kontaktirajte nas Načrt strani
                                                                           microsims
nul
Danes je petek, 24. maj 2019, 16:26

Električna stikala


Električna stikala podjetja Merten


Podjetje Merten spada med največje proizvajalce elektroinstalacijskih materialov in sistemov v Nemčiji. Proizvodni spekter sega od stikal in vtičnic, preko zatemnilnikov in gibalnih senzorjev, vse do komponent stavbne sistemske tehnike (EIB - Evropsko instalacijsko vodilo). Podjetje Merten na trg neprenehoma uvaja novosti, posebno pozornost pa namenja tudi estetskim zahtevam pri stikalih in vtičnicah.

Rešitve za inteligentno gradnjo podjetja Merten, so dostopne v več kot 130-ih državah. Najdete jih tam, kjer je potrebna visoka kakovost in zanesljivost: v hišah, pisarnah, javnih zavodih, hotelih, šolah, bolnicah in v poslovnih zgradbah.

Visoko kvalitetni materiali in izpopolnjen dizajn so že leta prepoznavni znak vseh izdelkov Merten. Izdelki Merten predstavljajo popolno skladnost oblike in tehnologije, saj podjetje stoji za inovativnim dizajnom in inteligentnimi in uporabnimi rešitvami.

Zagotovljena kvaliteta je pomembna tako za podjetje Merten, kot tudi za njihove stranke.
Potrditev visoke kvalitete je pridobljen ISO certifikat.

Podjetje Merten je vaš partner pri gradnji ali obnovi. Pa naj gre za ogromno stavbo ali le malo sobico. Njihovi izdelki vam pomagajo zaživeti v prostoru na najboljši možen način.


Pomen visokotehnoloških rešitev za udobno bivanje


Za večino ljudi sodobno življenje pomeni udobnost in ugodje, zato dandanes obstaja veliko naprav za lažje življenje, kot so: reguliranje žaluzij v skladu z dnevno svetlobo, uživanje glasbe preko notranjega hišnega omrežja, avtomatsko ugašanje luči in podobno.

Prav zato je podjetje Merten izredno inovativno. Njihov elektronski sistem ustreza najvišjim tehničnim standardom, ustvarjen pa je z enim samim ciljem - narediti vaše življenje preprostejše.
 
Biti doma pomeni počutiti se varno in zanesljivo. To vam lahko zagotovimo z namestitvijo dimnih in gibalnih senzorjev Merten. Visoko razvita tehnologija, zanesljiva kvaliteta, prihranek pri energiji in seveda ekskluziven dizajn. To je vse kar potrebujete, da trdno zaspite.

Več
januar
18
2013

Spletne trgovine

Spoštovani kupci, znamko Steinel,Kaiser in ostale lahko kupite tudi v naših dveh spletnih trgovinah, VečVeč

januar
18
2013

Salon parketa in svetil

Salon Grenc Lansko leto smo se preselili na novo lokacijo in sicer v Škofjo Loko na Grenc 2. Obi&scaro... VečVeč

junij
10
2010

Nova spletna trgovina Pripor

Podjetje Log-line d.o.o. je lansiralo novo spletno trgovino priporocam.si. Skratka nova spletna trgovina nudi izdelke za uči... VečVeč

junij
8
2010

Novosti Kaiser

Tudi letos je podjetje Kaiser predstavilo veliko novosti v svoji ponudbi vrhunskih izdelkov. Predstavljamo vam v prihodnost naravnane izdelk... VečVeč

avgust
5
2009

Nova spletna stran

Dokončno smo vzp... VečVeč

julij
22
2009

Novost v ponudbi, vrhunski n

Za vas smo v na&s... VečVeč

Dolgoletni partnerji
Poglejte si naš prodajni program Jaso Poglejte si naš prodajni program Steinel Poglejte si naš prodajni program Benning Poglejte si naš prodajni program Kaiser Poglejte si naš prodajni program Merten Poglejte si naš prodajni program Mellert Poglejte si naš prodajni program Dinuy Poglejte si naš prodajni program Fränkische Poglejte si naš prodajni program WHD Poglejte si naš prodajni program HG