Nazaj na prvo stran Elektro-projekt plus d.o.o. Kontaktirajte nas Načrt strani
                                                                           microsims
nul
Danes je petek, 24. maj 2019, 16:27

Parket Jaso za vaš domJaso je pravi naslov za izdelavo parketa


Kvaliteta iz Schwarzwaldskih gozdov


Jaso uporablja za proizvodnjo parketa le kvaliteten les, ki pretežno izvira iz domačih gozdov. Predelujejo večinoma les s PEFC certifikatom in tako podpiramo domače gozdove. Nakup hlodov je podvržen strogi kontroli kvalitete. Les je obnovljiva surovina, kar je dobro za ekološko bilanco.

Tako nam uporaba tega brezčasno lepega materiala daje dvojno veselje. V vaših prostorih parket izžareva individualnost, pristnost naravnega lesa in kvaliteto ter prispeva k dejavnemu varovanju okolja.

 

Zgodba o uspehu, ki traja že 50 let


Družinsko podjetje Jaso z dolgoletno tradicijoJaso je družinsko podjetje, ki ga upravlja že tretja generacija (kmalu bo na vrsti četrta). Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1922 kot tovarna ročajev v mestu Ofterdingen (okrožje mesta Tübingen). Leta 1960 so v podružnici Kippenheim prvič izdelali mozaični parket. Podjetje jaso ima v predelavi lesa bogate, več kot 80-letne izkušnje! Leta 1978 je bila ustanovljena sestrska firma Trumpf v Rottenburgu, ki tudi danes v specializiranem centru za površinsko obdelavo plemeniti jaso izdelke.

Široka ponudba najkvalitetnejših izdelkov


Leta 1987 se je ponudba razširila - na trg je prišel masivni parket Classic Design. Leta 1995 se je zgodba o uspehu nadaljevala s prvim izdelanim parketom Duo-line, ki je vseboval posamezne deščice. Sledili so vrhunski in inovativni dvoslojni proizvodi Country-line, Eco-line, Art-line, Top-line in Loft-line. Na področju inovacij podjetje jaso z letnimi investicijami še naprej ostaja dejavno. Jaso je med zadnjimi proizvajalci masivnega parketa v Nemčiji. Proizvodnja poteka od žage naprej do končnega izdelka izključno v Nemčiji. Četudi kakšnega naročila zaradi cene ni mogoče izvršiti, jaso ne želi premestiti proizvodnje v tujino.

 

Ponudba parketa Jaso


Celotna ponudba je zelo pestra, obsega 6 proizvodnjih linij in več kot 25 atraktivnih vrst lesa. Izbirate lahko med 5 različnimi izvedbami: lakiran, končno lakiran, UV oljen, grobo brušen ali obdelan z oksidativnimi olji. Na površino parketa lahko z oksidativnimi olji nanesemo tudi privlačne barve.

Več
januar
18
2013

Spletne trgovine

Spoštovani kupci, znamko Steinel,Kaiser in ostale lahko kupite tudi v naših dveh spletnih trgovinah, VečVeč

januar
18
2013

Salon parketa in svetil

Salon Grenc Lansko leto smo se preselili na novo lokacijo in sicer v Škofjo Loko na Grenc 2. Obi&scaro... VečVeč

junij
10
2010

Nova spletna trgovina Pripor

Podjetje Log-line d.o.o. je lansiralo novo spletno trgovino priporocam.si. Skratka nova spletna trgovina nudi izdelke za uči... VečVeč

junij
8
2010

Novosti Kaiser

Tudi letos je podjetje Kaiser predstavilo veliko novosti v svoji ponudbi vrhunskih izdelkov. Predstavljamo vam v prihodnost naravnane izdelk... VečVeč

avgust
5
2009

Nova spletna stran

Dokončno smo vzp... VečVeč

julij
22
2009

Novost v ponudbi, vrhunski n

Za vas smo v na&s... VečVeč

Dolgoletni partnerji
Poglejte si naš prodajni program Jaso Poglejte si naš prodajni program Steinel Poglejte si naš prodajni program Benning Poglejte si naš prodajni program Kaiser Poglejte si naš prodajni program Merten Poglejte si naš prodajni program Mellert Poglejte si naš prodajni program Dinuy Poglejte si naš prodajni program Fränkische Poglejte si naš prodajni program WHD Poglejte si naš prodajni program HG