Nazaj na prvo stran Elektro-projekt plus d.o.o. Kontaktirajte nas Načrt strani
                                                                           microsims
nul
Danes je petek, 24. maj 2019, 16:28

S kom sodelujemo


Podjetje HG


Podjetje HG je specializirano nizozemsko podjetje, ki izdeluje profesionalna namenska čistila. V širokem naboru več kot 300 različnih proizvodov zadovoljujejo najzahtevnejše stranke.


Ogled prodajnega programa

Uradna spletna stran


Podjetje Jaso


Jaso je družinsko podjetje, ki ga upravlja že tretja generacija (kmalu bo na vrsti četrta). Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1922 kot tovarna ročajev v mestu Ofterdingen (okrožje mesta Tübingen).

Leta 1960 so v podružnici Kippenheim prvič izdelali mozaični parket. Podjetje jaso ima v predelavi lesa bogate, več kot 80-letne izkušnje! Leta 1978 je bila ustanovljena sestrska firma Trumpf v Rottenburgu, ki tudi danes v specializiranem centru za površinsko obdelavo plemeniti jaso izdelke.


Ogled prodajnega programa
Ogled katalogov
Ogled cenikov
Uradna spletna stran


Podjetje Steinel


Podjetje Steinel je velik proizvajalec senzorjev, različnih senzorskih svetilk tako po dizajnu kot po namembnosti, raznovrstnih orodij (npr. pištole na topli zrak, pištole za lepljenje s PVC lepilom, fazni preizkuševalci, plinski spajkalniki), brezžičnih sistemov ...

Prednosti Steinel proizvodov:

  • Najbolj moderne sistemske senzorske rešitve za vse zahteve.
  • Obsežna ponudba z veliko različnimi modeli.
  • Varnost in udobje zaradi krmilno senzorskega vklopa razsvetljave.
  • Visoka IP zaščita.
  • Ekskluziven design izdelkov.
  • Izdelava z najmodernejšo SMD tehnologijo.
  • Proizvodnja pod strogim nadzorom kvalitetnih norm.
  • Preizkus VDE, SIQ - tehnični preizkus varnega delovanja.
  • Tri leta garancije na delovanje.
  • Izdelano v Nemčiji.
Ogled prodajnega programa
Ogled katalogov
Ogled cenikov
Uradna spletna stran


Podjetje Benning


Podjetje BENNING je eno vodilnih podjetij v proizvodnji preizkuševalnih, merilnih in varnostnih naprav. Odlikuje jih vrhunska kvaliteta, preciznost, ter dolgoletne izkušnje.
Naš prodajni program proizvodov podjetja Benning predstavlja preizkuševalna oprema, digitalni multimerti, varnostne naprave in preizkuševalniki napetosti.


Ogled prodajnega programa
Ogled katalogov
Ogled cenikov
Uradna spletna stranPodjetje Kaiser


Podjetje Kaiser že več kot 100 let razvija in izdeluje artikle za profesionalne elektro inštalacije. Kot vodilni proizvajalec sistemov in komponent, je njihova naloga reševanje kompleksnih zahtev pri gradnji modernih objektov. V njihovi ponudbi najdete inovativne izdelke in sisteme za vsa področja inštalacij - od klasične podometne tehnike, do aktualnih tem, npr. požarne varnosti in nepredušnih inštalacij v energijsko varčnih objektih. Kvalificiranost in izkušenost delavcev in strokovnjakov pri podejtju Kaiser, zagotavlja najvišjo kakovost in zanesljivost izdelkov, ter skladnost z vsemi predpisi in standardi. Odkrite možnosti dovršene tehnike elektroinštalacij.

Kaiser prodajni program ponuja: podometni program, program za votle stene, betonski program, doze za vgradnjo svetilk i zvočnikov, orodje, itd.

Ogled prodajnega programa
Ogled katalogov
Ogled cenikov
Uradna spletna stran


Podjetje Merten

 

Smo tudi zastopnik nemškega podjetja Merten, ki spada med največje proizvajalce elektroinstalacijskih materialov in sistemov v Nemčiji. Proizvodni spekter sega od stikal in vtičnic preko zatemnilnikov in gibalnih senzorjev vse do komponent stavbne sistemske tehnike (EIB - Evropsko instalacijsko vodilo). Podjetje Merten neprestano uvaja na trg novosti, posebno pozornost pa namenja tudi estetskim zahtevam pri stikalnih in vtičnih.

Podjetje Merten spada med največje proizvajalce elektroinstalacijskih materialov in sistemov v Nemčiji. Proizvodni spekter sega od stikal in vtičnic preko zatemnilnikov in gibalnih senzorjev vse do komponent stavbne sistemske tehnike (EIB - Evropsko instalacijsko vodilo). Podjetje Merten neprestano uvaja na trg novosti, posebno pozornost pa namenja tudi estetskim zahtevam pri stikalnih in vtičnih zvezah.

Ogled prodajnega programa
Ogled katalogov
Ogled cenikov
Uradna spletna stran


Podjetje Mellert


Podjetje Mellert se ukvarja pretežno z izdelavo prenosnih svetilk za šport, rekreacijo, taborjenje in tudi resnejše podvige. Program Mellert zajema vse spodaj naštete kategorije prodajnega programa.

Ogled prodajnega programa
Ogled katalogov
Ogled cenikov
Uradna spletna stran


Podjetje Dinuy

 

Podjetje DInuy izdeluje razne vrste elektronike, krmilnikov, stikal, oddajnikov, hišnih zvoncev itd.
Program Dinuy zajema vse spodaj naštete kategorije prodajnega programa.

Ogled prodajnega programa
Ogled katalogov
Ogled cenikov
Uradna spletna stran


Podjetje Fränkische


Podjetje Frankische je razvilo gibke rebraste cevi, cevne sisteme in proizvodne naprave za gibke cevi, ki se odlikujejo s tehnično popolnostjo. To je rezultat več desetletij izkušenj pri izdelavi cevi, ter konstruiranju in izdelavi proizvodnih naprav.

V obratih podjetja Frankische, po vsem svetu, motivirani delavci ustvarjajo optimalne rešitve na področjih drenažnih in električnih sistemov, gradbeništva, industrije in razvoja ter izdelave proizvodnih linij za gibke cevi.

Področja uporabe teh izdelkov so izredno široka: kompleksni sistemi za odvodnjavanje pri visokih in nizkih gradnjah ter pri gradnji cest, obsežne elektroinštalacije za visoke in nizke gradnje in podobno.

Omenimo še napredne inštalacije za ogrevalno in pitno vodo v gradnji poslopij in inovativno zasnovane cevi za zaščito kablov in prenos tekočin. To je le nekaj primerov, kjer so se uveljavile naše odlične sistemske rešitve.

Frankische povezuje 100-letno tradicijo s sodobnostjo in težnjo k premišljenim, v prihodnost usmerjenim inovacijam. Zato je idealen partner za kompleksne in tehnično zahtevne naloge.


Ogled prodajnega programa

Ogled katalogov
Ogled cenikov
Uradna spletna stran


Podjetje WHD


Podjetje WHD se ukvarja z izdelavo vrhunskih sobnih zvočnih sistemov. Njihovi produkti so prvovrstne kvalitete in elegantega modernega izgleda. S široko paleto zvočnih rešitev za poslovne in zasebne prostore potešijo še tako zahtevne uporabnike.

Produkti so vgradni zvočniki in radijski sprejemniki, podometni zvočniki, zvočniki za električne doze in iPod bazne postaje, da lahko povsod po stanovanju uživate v svoji najljubši glasbi.


Ogled video predstavitve
Ogled prodajnega programa
Ogled katalogov
Ogled cenikov
Uradna spletna stran

Več
januar
18
2013

Spletne trgovine

Spoštovani kupci, znamko Steinel,Kaiser in ostale lahko kupite tudi v naših dveh spletnih trgovinah, VečVeč

januar
18
2013

Salon parketa in svetil

Salon Grenc Lansko leto smo se preselili na novo lokacijo in sicer v Škofjo Loko na Grenc 2. Obi&scaro... VečVeč

junij
10
2010

Nova spletna trgovina Pripor

Podjetje Log-line d.o.o. je lansiralo novo spletno trgovino priporocam.si. Skratka nova spletna trgovina nudi izdelke za uči... VečVeč

junij
8
2010

Novosti Kaiser

Tudi letos je podjetje Kaiser predstavilo veliko novosti v svoji ponudbi vrhunskih izdelkov. Predstavljamo vam v prihodnost naravnane izdelk... VečVeč

avgust
5
2009

Nova spletna stran

Dokončno smo vzp... VečVeč

julij
22
2009

Novost v ponudbi, vrhunski n

Za vas smo v na&s... VečVeč

Dolgoletni partnerji
Poglejte si naš prodajni program Jaso Poglejte si naš prodajni program Steinel Poglejte si naš prodajni program Benning Poglejte si naš prodajni program Kaiser Poglejte si naš prodajni program Merten Poglejte si naš prodajni program Mellert Poglejte si naš prodajni program Dinuy Poglejte si naš prodajni program Fränkische Poglejte si naš prodajni program WHD Poglejte si naš prodajni program HG