Nazaj na prvo stran Elektro-projekt plus d.o.o. Kontaktirajte nas Načrt strani
                                                                           microsims
nul
Danes je petek, 24. maj 2019, 16:27

Senzorska tehnika


Luč samo takrat, ko jo potrebujete.


Z uporabo senzorske tehnike za razsvetljavo vašega doma, pri porabi električne energije privarčujete ogromno denarja.

Približno 19% znižanje svetovne porabe energije bi dosegli ob uporabi senzorske tehnike, v primeru, da bi le to uporabljala večina gospodinjstev.

Ogromen del energije se potroši po nepotrebnem, tudi takrat, ko razsvetljava sploh ni potrebna, a na to prepogostokrat preprosto nismo pozorni.

Predstavljajte si ...


Predstavljajte si - luč se avtomasko vklopi ko vstopite v prostor in ponovno izklopi ko prostor zapustite. Ne glede na to, ali so to hodniki, stranišča, kletni prostori, stopnišča ali garaže. V teh prostorih luč nikoli ne bo svetila brez potrebe ali pomotoma ostala vklopljena. Trošenje po nepotrebnem ni več možno in prihranki pri energiji, emisijah co2 in stroških, so lahko izjemni.

Temu pravimo pametna poraba energije.

Nadomestite običajna stikala s senzorskimi stikali, običajne luči z našimi visokofrekvenčnimi senzorskimi svetilkami, ali pa upravljajte obstoječe luči s senzorji. V notranjosti in zunanjosti, v gospodarskem ali zasebnem območju.

Pionir na področju senzorske tehnologije in vodilni na področju inovacij, podjetje Steinel, ponuja optimalne rešitve za vsako situacijo in pri tem povsem avtomatsko pripomore k večjemu udobju razsvetljave.

Več
januar
18
2013

Spletne trgovine

Spoštovani kupci, znamko Steinel,Kaiser in ostale lahko kupite tudi v naših dveh spletnih trgovinah, VečVeč

januar
18
2013

Salon parketa in svetil

Salon Grenc Lansko leto smo se preselili na novo lokacijo in sicer v Škofjo Loko na Grenc 2. Obi&scaro... VečVeč

junij
10
2010

Nova spletna trgovina Pripor

Podjetje Log-line d.o.o. je lansiralo novo spletno trgovino priporocam.si. Skratka nova spletna trgovina nudi izdelke za uči... VečVeč

junij
8
2010

Novosti Kaiser

Tudi letos je podjetje Kaiser predstavilo veliko novosti v svoji ponudbi vrhunskih izdelkov. Predstavljamo vam v prihodnost naravnane izdelk... VečVeč

avgust
5
2009

Nova spletna stran

Dokončno smo vzp... VečVeč

julij
22
2009

Novost v ponudbi, vrhunski n

Za vas smo v na&s... VečVeč

Dolgoletni partnerji
Poglejte si naš prodajni program Jaso Poglejte si naš prodajni program Steinel Poglejte si naš prodajni program Benning Poglejte si naš prodajni program Kaiser Poglejte si naš prodajni program Merten Poglejte si naš prodajni program Mellert Poglejte si naš prodajni program Dinuy Poglejte si naš prodajni program Fränkische Poglejte si naš prodajni program WHD Poglejte si naš prodajni program HG