Nazaj na prvo stran Elektro-projekt plus d.o.o. Kontaktirajte nas Načrt strani
                                                                           microsims
nul
Danes je petek, 24. maj 2019, 16:27

Udobje v va??em domu


Kaj vse lahko storimo za vas in vaše počutje v lastnem domu


Da vaše stanovanje postane dom, mora v vas nenehno zbujati občutek varnosti, topline ter udobja. Vaš dom vam nudi zavetje pred zunanjimi vplivi, ter je vaš skriti kotiček, ki vas varuje pred vsakdanjim stresom.

za dom


Za zagotavljanje vseh pomembnih lastnosti doma je pomembno, da so v njem vgrajeni udobni, varni in sodobni materiali, elektro inštalacije in podobno.


V našem podjetju vam nudimo temelje, ki jih potrebuje vaše stanovanje, ki z našo pomočjo končno postane vaš pravi dom.


Iz prodajnega programa ...


Vrhunski parket Jaso


Naš prodajni program zajema parket nemškega podjetja Jaso, ki je nedvomno pravi naslov za izdelavo parketa. Njihov parket je znan po vrhunski kvaliteti iz Schwarzwaldskih gozdov.

Elektroinštalacije, stikala, električne doze


Smo tudi zastopnik nemškega podjetja Merten, ki spada med največje proizvajalce elektroinstalacijskih materialov in sistemov v Nemčiji. Proizvodni spekter sega od stikal in vtičnic preko zatemnilnikov in gibalnih senzorjev vse do komponent stavbne sistemske tehnike (EIB - Evropsko instalacijsko vodilo). Podjetje Merten neprestano uvaja na trg novosti, posebno pozornost pa namenja tudi estetskim zahtevam pri stikalnih in vtičnih.

Stikala Merten pa kot naročeno pašejo v odlične stenske doze Kaiser. Novosti za leto 2010 vam bodo vzele sapo. Za varnost in udobje v vašem domu so namreč poskrbeli z odličnimi protihrupnimi in protipožarnimi dozami, ki z enostavno montažo in kvaliteto maksimalno zadovoljijo vse uporabnike. Več o tem si oglejte v video galeriji ali na predstavitiveni strani Kaiser.

Razsvetljava, senzorske svetilke, radarska svetila


Na področju senzorskih rešitev, razsvetljave ter računalniško podprtega krmilja zastopamo podjetje Steinel, ki je velik proizvajalec senzorjev, različnih senzorskih svetilk. Njihovi produkti so izredno napredni tako po dizajnu kot po namembnosti.

Več
januar
18
2013

Spletne trgovine

Spoštovani kupci, znamko Steinel,Kaiser in ostale lahko kupite tudi v naših dveh spletnih trgovinah, VečVeč

januar
18
2013

Salon parketa in svetil

Salon Grenc Lansko leto smo se preselili na novo lokacijo in sicer v Škofjo Loko na Grenc 2. Obi&scaro... VečVeč

junij
10
2010

Nova spletna trgovina Pripor

Podjetje Log-line d.o.o. je lansiralo novo spletno trgovino priporocam.si. Skratka nova spletna trgovina nudi izdelke za uči... VečVeč

junij
8
2010

Novosti Kaiser

Tudi letos je podjetje Kaiser predstavilo veliko novosti v svoji ponudbi vrhunskih izdelkov. Predstavljamo vam v prihodnost naravnane izdelk... VečVeč

avgust
5
2009

Nova spletna stran

Dokončno smo vzp... VečVeč

julij
22
2009

Novost v ponudbi, vrhunski n

Za vas smo v na&s... VečVeč

Dolgoletni partnerji
Poglejte si naš prodajni program Jaso Poglejte si naš prodajni program Steinel Poglejte si naš prodajni program Benning Poglejte si naš prodajni program Kaiser Poglejte si naš prodajni program Merten Poglejte si naš prodajni program Mellert Poglejte si naš prodajni program Dinuy Poglejte si naš prodajni program Fränkische Poglejte si naš prodajni program WHD Poglejte si naš prodajni program HG